Reis en recreatie

Ook wat betreft reizen en recreatie wilt u goed verzekerd zijn. Voor het verzekeren van bijvoorbeeld uw tweede woning, pleziervaartuig, fiets of oldtimer geven wij graag advies op maat.

Reis- en annuleringsverzekering

Als u op reis gaat, is het raadzaam om hiervoor een reisverzekering af te sluiten. U kunt kiezen voor een doorlopende reisverzekering of een korte reisverzekering per vakantie. Verblijft u langer dan twee maanden in het buitenland? Dan heeft u waarschijnlijk een andere reisverzekering nodig. Assurantiekantoor Bremer adviseert u graag. Ook wanneer u in het buitenland verblijft voor studie, stage of werk, heeft u een ander soort reisverzekering nodig.

Kampeerauto / Caravan

Een kampeerauto of caravan is gevoelig voor schade. Voor een (gekentekende) kampeerauto bent u verplicht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een cascoverzekering is vooral bij nieuwere caravans en kampeerauto´s verstandig.

Tweede woning / Chalet

Wij bieden een speciale regeling voor uw tweede huis of chalet op Texel, met een veel voordeligere premie dan aan de vaste wal.

Oldtimer

Is uw auto ouder dan 25 jaar? Dan kunt u meestal een old-timerverzekering afsluiten. Wilt u ook een cascoverzekering voor uw old-timer? Dan heeft u waarschijnlijk een taxatie rapport nodig.

Fiets

Een nieuwe (elektrische) fiets kan een behoorlijke uitgave zijn. U kunt uw nieuwe fiets voor een periode van 3 of 5 jaar tegen schade verzekeren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Sportuitrusting

Sommige sportuitrustingen, zoals voor golf en (kite)surfen, zijn erg waardevol. U kunt u deze bij ons apart verzekeren zodat deze ook buiten uw woning verzekerd zijn.

Pleziervaartuig

U kunt uw vaartuig verzekeren voor schade aan het vaartuig zelf en voor schade die u anderen toebrengt. Wat voor verzekering u nodig heeft hangt af van wat voor vaartuig u heeft en waar u vaart.

Wilt u meer informatie over één van onze verzekeringen? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.