Ons team

Bij Assurantiekantoor Bremer staat een team van enthousiaste mensen voor u klaar. Wij stellen ze graag aan u voor.

Ineke Bremer

Ineke heeft in 2017 het familiebedrijf overgenomen en zet het voort. Uiteraard regelt zij de interne zaken en is een aanspreekpunt voor jou als zakelijke klant. Daarnaast is zij je adviseur als je een hypotheek nodig hebt. Heb je onverhoopt een grote schade, dan komt Ineke persoonlijk bij je langs voor hulp en ondersteuning.

Helpt u met:
Schade zakelijk, Inkomen, verzuim, pensioen en hypotheken

Diploma’s:
WFT Basis, WFT Schade particulier, WFT Schade zakelijk, WFT Hypothecair krediet, WFT Pensioen, WFT Inkomen, WFT Vermogen

Aanwezig:
maandag tot en met vrijdag


Janny Lexmond-Bakker

Janny heeft veel kwaliteiten, maar haar geduld staat met stip op nummer één. Heeft u vragen over inkomen en/of verzuimverzekeringen? Janny heeft gewoon overal een antwoord op. Zij is de aangewezen persoon voor uw vragen en een passend advies.

Helpt u met:
Inkomen- en verzuimverzekeringen

Diploma's:
WFT Basis, WFT Inkomen, WFT Schade particulier/zakelijk

Aanwezig:
maandag, woensdag en donderdag


Boukje Verplanke

Boukje weet bijna alles op het gebied van de particuliere verzekeringen. Heeft u vragen over uw verzekeringspakket of uw schade? Stel deze gerust aan haar. Boukje spreekt ook nog eens vloeiend Duits, dus is zij het vast aanspreekpunt voor onze Duitse klanten.

Helpt u met:
RegioBank, zorgverzekeringen, recreatiewoningen, schadebehandeling particulieren

Diploma's:
WFT schade particulier, WFT Basis

Aanwezig:
maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdagochtend en vrijdag


Sandra Witte

Sandra heeft zich ontwikkeld tot onze duizendpoot, maar houdt zich momenteel vooral bezig met zakelijke schadeverzekeringen. Zij adviseert je over de risico's die je bedrijf loopt, hoe je deze het beste kunt afdekken en helpt bij de afhandeling van schades.

Helpt u met:
Advies en schadebehandeling zakelijke schadeverzekeringen

Diploma's:
WFT basis, WFT Schade Particulier, WFT Schade Zakelijk

Aanwezig:
maandag tot en met vrijdag (woensdagmiddag niet)


Brenda Wit-Daalder

Een brede glimlach! Dat kenmerkt Brenda. Zij is een van de vaste aanspreekpunten van RegioBank, maar adviseert u ook over diverse vermogensverzekeringen. Daarnaast houdt zij zich bezig met polisverwerking en verricht zij ondersteunende werkzaamheden voor onze hypotheekadviseur.

Helpt u met:
Diverse soorten vermogensverzekeringen en RegioBank

Diploma's:
WFT Basis, WFT Vermogen

Aanwezig:
maandag t/m woensdag en vrijdag


Marco Hage

Marco wilde graag weer op Texel werken en met hem kregen we de eerste overkanter in ons team. Hij adviseert u over uw particuliere schadeverzekeringen en wordt momenteel door ons ingewerkt voor de zakelijke klanten. Daarnaast houdt hij zich onder andere bezig met de website en social media.

Helpt u met:
Advies en schadebehandeling particulier en zakelijk

Diploma's:
WFT basis, WFT Schade Particulier/Zakelijk

Aanwezig:
dinsdag tot en met vrijdag tot 16:30u


Patrick Plaatsman

Patrick is heel handig met cijfers en daarom is hij de aangewezen man voor onze financiële afdeling. Vragen over facturen? Stel ze aan Patrick, want hij weet overal het antwoord op. Daarnaast treft u hem ook steeds vaker als eerste aan de telefoon als u ons belt.

Helpt u met:
Facturen en betalingen

Diploma's:
In opleiding

Aanwezig:
dinsdag tot en met vrijdag


Marc Slootjes

Marc is het vaste aanspreekpunt als het gaat om bankzaken. Heb je vragen over het saldo op je spaarrekening, heb je een nieuwe bankpas nodig of wil je een bankrekening openen, dan ben je bij Marc aan het goede adres.

Helpt u met:
Bankzaken bij RegioBank

Diploma's:
WFT Basis

Aanwezig:
Maandag t/m vrijdag (m.u.v. dinsdag in even weken)


Jannie Wierda-Witte

Deze Jannie runt samen met haar man een prachtig boerenbedrijf, maar zij is nog wel elke maandagochtend aanwezig voor de ondersteuning van onze zakelijke adviseurs. Zij houdt zich vooral bezig met gebouwenverzekeringen, zonnepanelen en elektrakeuringen.

Diploma's:
WFT Inkomen, WFT basis

Aanwezig:
maandagochtend